Koulutus

Käytä jäsenetujasi - muista koulutukset!

Liitto järjestää hyviä ja ajankohtaisia koulutuksia, joita voi käydä tutkimassa  sivulta https://www.ilry.fi/koulutus-ja-kehittyminen/koulutukset/

Jos ilmoittaudut jonkun muun kuin Hämeenlinnan Insinöörit ry:n järjestämään koulutukseen, kyseinen yhdistys laskuttaa osallistumismaksusi Hämeenlinnan insinöörit ry:ltä.  Kerro etukäteen tällaiseen koulutukseen osallistumisestasi koulutusvastaavalle. Yhdistys maksaa vain jäsenen kurssimaksun, ei matka -tai muita kuluja.

Mielellämme otamme vastaan myös ehdotuksia paikallisesti järjestettävistä koulutuksista!

Koulutusvastaava on Liisa Haakana, liisa.jokinen(at)gmail.com,              p. 0400 633432

Alueellasi järjestettävistä koulutuksista tiedotetaan myös sähköpostitse, pidäthän  omat yhteystietosi IL:n jäsentietojen kautta ajan tasalla.


Kevään 2021 koulutusten ilmoittautuminen on avoinna

Kevään koulutuskalenteri on nyt julkaistu! Ammatillisten koulutusten määrä on tällä kertaa ennätyssuuri. Tarjolla on yli 60 webinaaria, joista lähes 20 on hybridikoulutusta eli lähi- ja webinaarikoulutuksen yhdistelmää.

Tulevana keväänä ammatillisten koulutusten teemoina korostuu projektinhallinta ja laatu. Yksilötason koulutuksissa keskitytään vahvistamaan luontaisia vahvuuksia ja työpaikkaa etsivät saavat tukea hakemusten ja CV:n tekoon.

Tammi–maaliskuussa koulutukset ovat webinaareja ja verkkokursseja ja huhti–kesäkuussa tarjoillaan myös hybridikoulutuksia. Mikäli tilanne ei salli lähikoulutuksia, kaikki koulutukset toteutetaan webinaareina.
Tutustu liiton koulutuksiin www.ilry.fi/koulutukset

Hämeen ja Keski-Suomen  yhdistysten kotisivut

Forssan seutu                                 https://www.insinoorit.net/

Hyvinkää-Riihimäki                       https://www.hyri.net/

Keski-Suomi                                   http://www.ksinsinoorit.fi/

Lahden seutu                                  https://www.lsi.fi/

Tampere                                          https://tampereeninsinoorit.fi/

Valkeakoski                                   www.vlkins.fiCase valtakunnalliset:                                            https://tietoala.fi/

Julkisen alan Insinöörien Liitto JIL ry                  https://www.jil.fi/