IL; verkostot

7.6.2021

Insinööriliitto on käynnistänyt erilaisia ammatillisia verkostoja jäsenilleen. Yksi näistä on englanninkielinen verkosto, English-speaking network, jonka kautta voi verkostoitua kansainvälisesti muiden insinöörien ja tekniikan alan ammattilaisten kanssa ja keskustella suomalaisesta työelämästä englanniksi.

Verkosto toimii pääsääntöisesti Teams-tiiminä ja on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille. Verkoston jäsenet voivat aloittaa Teamsissa keskustelun haluamastaan työelämäaiheesta ja esittää kysymyksiä, ehdottaa tapaamisia, ilmoittaa avoimista työpaikoista jne.

Verkoston puitteissa järjestetään myös webinaareja, tapaamisia ja muuta verkoston toivomaa toimintaa. Verkostossa on tällä hetkellä jo yli 100 jäsentä.

Englanninkielisestä verkostosta kannattaa vinkata englanninkielisille edustettaville ja halutessaan liittyä myös itsekin. Verkostoa vetää liiton Länsi-Suomen alueasiamies anne.granat-jukakoski@ilry.fi, jolta voi kysyä lisätietoa asiasta.
Insinööriliiton eri verkostot on esitelty verkkosivuilla. Liittymislomake on englanniksi osoitteessa www.ilry.fi/networks.