Kirjoituskilpailu

Hämeenlinnan Insinöörit kerää juhlavuotenaan insinööritarinoita, Insinööri-lehdessäkin asia on huomioitu! Lue juttu tästä https://insinoori-lehti.fi/kentan-kuulumisia/hameenlinnan-insinoorit-keraa-juhlavuotenaan-insinooritarinoita/ (punainen painike): 

Osallistu omalla tarinallasi!

Hämeenlinnan Insinöörit ry järjestää 75 vuotta jatkuneen toimintansa kunniaksi jäsenilleen kirjoituskilpailun. Haemme asiakirja-aineistoon, muistitietoon tai omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia tarinoita, jotka kertovat insinöörien vaiheista Suomea rakentamassa. 

Tarinoissa voi olla fiktiivisiä piirteitä, tai ne voivat kertoa henkilöistä ja todellisista tapahtumista. Kirjoittaja voi itse valita tarinansa näkökulman, tyylin ja luonteen. Voit kirjoittaa työkertomuksen, runon, esseen tai pakinan, humoristisen tai vakavan.

Insinööritarinat julkaistaan ilman kirjoittajatietoja Hämeenlinnan Insinöörit ry Internet-sivuilla talven – kesän 2021 aikana. Hämeenlinnan Insinöörit ry:n jäsenet voivat äänestää  mielestään parasta tarinaa ja eniten ääniä saaneen tarinan kirjoittajan kirjoitusharrastusta tuetaan 500 €, toiseksi tulleen 300 € ja kolmanneksi tulleen 150 € stipendillä. 

Kirjoituskilpailun ohjeet löytyvät allaolevasta linkistä!Tarinoita

Kirjoituskilpailun tulokset julistettiin yhdistyksen 75-vuotisjuhlassa 6.11.2021.

Parhaaksi insinööritarinaksi jäsenet äänestivät Hannu Kumpulaisen tarinan "Puntharilla", toiseksi tuli Matti Lepistön tarina "Hämeen Hitaat" ja kolmanneksi Liisa Haakanan "Suomea rakentamassa".

Äänestäneiden kesken arvotut palkinnot voittivat Tanja Heikkilä ja Arttu Metsäkangas.

Onnittelut voittajille!