Tietoa tapahtumiin ilmoittautumisesta

Hämeenlinnan Insinöörit ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan kotisivujen kautta. Julkisilta sivuilta valitaan valikosta "Tulevat tapahtumat", siirrytään halutun tapahtuman sivulle ja ilmoittaudutaan siellä olevan linkin (tai lomakkeen) kautta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Hinnat perustuvat ryhmä(lippu)tarjouksiin.

Hinnoista ei yleensä saa alennusta käyttämättä jätettävien osien  (esim. kulku omalla kyydillä varatun bussin sijaan) tai henkilökohtaisten etuuksien perusteella. Poikkeuksista mainitaan tapahtuman yhteydessä.

Tapahtumat on suunnattu lähinnä aikuisille. Perheille suunnatut tapahtumat on nimetty viitteellisesti. Perhetapahtumissa lapsi on 0-14 -vuotias ja 15 vuotta täyttänyt on aikuinen ellei toisin ilmoiteta (esim. ruokailujen hinnat joissain tapauksissa). 

Ellei kotisivujen kautta ilmoittautuminen ole mahdollista niin ole sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä kyseisen tapahtuman vastuuhenkilöön.  


Osa tilaisuuksista on avoimia myös muitten yhdistysten jäsenille. Jäsenet maksavat tapahtumista saman omavastuuosuuden kuin Hämeenlinnan Insinöörit ry jäsenet ja erotus todellisiin kustannuksiin velotaan osallistuvan henkilön yhdistykseltä laskulla.