Tietoa tapahtumiin ilmoittautumisesta

Hämeenlinnan Insinöörit ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan kotisivujen kautta. Julkisilta sivuilta valitaan valikosta "Tulevat tapahtumat", siirrytään halutun tapahtuman sivulle ja ilmoittaudutaan siellä olevan lomakkeen kautta. 

Tapahtumat on suunnattu lähinnä aikuisille. Perheille suunnatut tapahtumat on nimetty viitteellisesti. Perhetapahtumissa lapsi on 0-14 -vuotias ja 15 vuotta täyttänyt on aikuinen ellei toisin ilmoiteta (esim. ruokailujen hinnat joissain tapauksissa). 

Ellei kotisivujen kautta ilmoittautuminen ole mahdollista niin ole sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä kyseisen tapahtuman vastuuhenkilöön.  

Et  voi osallistua tapahtumaan jos et ole maksanut omavastuuosuutta. 

HUOM! Omavastuuosuus maksetaan Hämeenlinnan Insinöörit ry tilille FI74 5680 0020 3972 67 ilmoittautumisen kanssa samana päivänä. Muista oikea teksti maksun viestikenttään! Lähetä kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen hameenlinnainsinoorit@gmail.com 

Osa tilaisuuksista on avoimia myös muitten yhdistysten jäsenille. Jäsenet maksavat tapahtumista saman omavastuuosuuden kuin Hämeenlinnan Insinöörit ry jäsenet ja erotus todellisiin kustannuksiin velotaan osallistuvan henkilön yhdistykseltä laskulla. Ennen ilmoittautumista tulee  kyseisen paikallisyhdistyksen suostumus olla toimitettuna kyseisen tapahtuman tapahtumavastaavalle.